Career

Establishing a new, fundamental way of thinking about health begins here. ​Whether you are experienced or new to the field, we are interested in highly skilled, dedicated, and dynamic people. If you would like to be part of our exciting team, send your CV to jobs@amra.se or to

Advanced MR Analytics AB
Badhusgatan 5
SE-582 22 Linköping
SWEDEN

Available Position

Career

Vass Systemutvecklare

Vill du jobba på ett av Sveriges mest spännande startup-företag? Vill du bidra till att människor i världen får bättre hälsa? Är du en smart systemutvecklare som löser små och stora problem? Om detta stämmer in på dig så vill vi gärna prata med dig.

Vem söker vi?

Vi söker en duktig systemutvecklare till vårt team. Du har troligen minst ett par års erfarenhet och är civilingenjör eller motsvarande. Det vi framförallt värdesätter är din kompetens som utvecklare, din förmåga att lösa problem, hur bra du är på att lära dig nya tekniker och verktyg samt hur duktig du är på att förklara och diskutera med andra hur du tänker och resonerar.

Du bör ha av erfarenhet av Python, eller databaser. Om du dessutom är duktig inom bildbehandling, molntjänster användbarhet, automatiserad testning eller medicinsk teknik är det extra meriterande.

30% av de som jobbar hos oss är kvinnor. Vi ser gärna att det blir en jämnare fördelning.

Available Position

Career

Erfaren Systemadministratör

Vill du jobba på ett av Sveriges mest spännande startup-företag? Vill du bidra till att människor i världen får bättre hälsa? Är du en smart systemadministratör som löser små och stora problem? Om detta stämmer in på dig så vill vi gärna prata med dig.

Vem söker vi?

Vi söker en rutinerad systemadministratör med bred kunskap om Linux. Du har erfarenhet av att få IT-säkerhet, interna nätverk, servrar och backuper att fungera i en medicinteknisk organisation med höga krav. Du har även praktisk erfarenhet av att migrera servrar eller tjänster till en moln-infrastruktur. Kan du dessutom Docker, VMware, FreeIPA, databaser och Python är du extra intressant.

Det vi framförallt värdesätter är din kunskap, din förmåga att lösa problem, hur bra du är på att lära dig nya tekniker och verktyg samt hur duktig du är på att förklara och diskutera med andra hur du tänker och resonerar.

30% av de som jobbar hos oss är kvinnor. Vi ser gärna att det blir en jämnare fördelning.